Dual Top Down gesloten Dim Out

De kleuren van de stoffen op de website kunnen variëren met de werkelijkheid o.a. door de verschillende computerschermen. We raden je daarom aan om een gratis kleurstaal te bestellen. Dim Out stoffen zijn stoffen die uit 3 lagen geweven zijn. De buitenste lagen bepalen de kleur en de tussenlaag is zwart, dit houdt het licht tegen. Ze verduisteren de kamer niet volledig, maar zijn donker makend. Hebben een mooie structuur en bieden veel decoratieve waarde voor je raam. Online bestellen is heel eenvoudig. Voor vragen staan onze binnenhuis adviseurs graag voor je klaar. 

 

Stap 1: Kies een kleur

  • Natuur VW2200
  • Greige VW2203
  • Rots VW2204
  • Oker VW2207
  • Rood VW2202
  • Grijs VW2205
  • Antraciet VW2206
  • Zwart VW2201

* Verplichte Velden

Kleurstaal aanvragen

Selecteer een kleur en voeg deze toe aan je aanvraag d.m.v. de knop "Voeg kleur toe aan kleurstaal".
Gekozen kleurstalen:
U heeft nog geen kleurstalen gekozen.

Stap 2 : Kies afmetingen

Min. 41 cm breed.

Als het gordijn in de raamnis komt te hangen, meet dan van wand tot wand binnen de nis en trek hier 0,5 cm van af. Komt het over de raamnis op de wand meet dan de nis en tel hier aan beide zijden 10 cm bij op. Voor meer info zie de uitleg bij de meetinstructie.
Geef hier de totale hoogte op van de bovenzijde van het vouwgordijn tot de gewenste hoogte (vensterbank, radiator of vloer). Je hoeft van deze hoogte niets af te trekken. (max. 270 cm) Afwijkende maat, neem dan gerust contact met ons op.
BELANGRIJK: Veiligheid staat bij HEWO voorop. Er zijn nieuwe kind veiligheidseisen die bepalen dat het koord 150 cm boven de vloer moet blijven. Meet vanaf de grond tot de plaats waar je het vouwgordijn gaat monteren (vloer tot bovenzijde gordijn) en vul deze lengte hier in. Er worden kikkertjes meegeleverd om het koord vast te zetten.Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op. .

Stap 3 : Kies opties

Geef hier aan hoe je het gordijn wilt bevestigen, aan de achterzijde of aan de bovenzijde.
In verband met de kindveiligheid moet het koord van het vouwgordijn minimaal 150 cm boven de vloer hangen. Bij keuze "nee" (niet kindveilig) passen we de lengte van het koord aan tot op circa 2/3 van de hoogte van het vouwgordijn. Een afwijkende lengte kan aangegeven worden bij de opmerkingen.
Geef hier aan voor welke ruimte in huis het vouwgordijn bestemd is. Je kunt ze dan gemakkelijk uit elkaar houden.
€ 0,00
OF