Silverblind transparant Portillo

Vouwgordijnen ... 

 

Stap 1: Kies een kleur

  • Natuur VW2001
  • Ivoor VW2002

* Verplichte Velden

Kleurstaal aanvragen

Selecteer een kleur en voeg deze toe aan je aanvraag d.m.v. de knop "Voeg kleur toe aan kleurstaal".
Gekozen kleurstalen:
U heeft nog geen kleurstalen gekozen.

Stap 2 : Kies afmetingen

Min. 41 cm breed.

Als het gordijn in de raamnis komt te hangen, meet dan van wand tot wand binnen de nis en trek hier 0,5 cm van af. Komt het over de raamnis op de wand meet dan de nis en tel hier aan beide zijden 10 cm bij op. Voor meer info zie de uitleg bij de meetinstructie.
Geef hier de totale hoogte op van de bovenzijde van het vouwgordijn tot de gewenste hoogte (vensterbank, radiator of vloer). Je hoeft van deze hoogte niets af te trekken. (max. 270 cm) Afwijkende maat, neem dan gerust contact met ons op.
BELANGRIJK: Veiligheid staat bij HEWO voorop. Er zijn nieuwe kind veiligheidseisen die bepalen dat de ketting 150 cm boven de vloer moet blijven. Meet vanaf de grond tot de plaats waar je het vouwgordijn gaat monteren (vloer tot bovenzijde gordijn) en vul deze lengte hier in. Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Stap 3 : Kies opties

"

Maak hier een keuze tussen de kleur van de baleinen en de onderlat

Wit Ral 9003
Aluminium
Chroom

"
Kies hier de gewenste ketting (wit, grijs of metaal). De lengte van de ketting is afhankelijk van de ingevulde montagehoogte.
Geef hier aan hoe je het gordijn wilt bevestigen, aan de achterzijde of aan de bovenzijde.
In verband met de kindveiligheid moet de ketting van het vouwgordijn minimaal 150 cm boven de vloer hangen. Bij keuze "nee" (niet kindveilig) passen we de lengte van de ketting aan tot op circa 2/3 van de hoogte van het vouwgordijn. Een afwijkende lengte kan aangegeven worden bij de opmerkingen.
Geef hier aan voor welk raam in huis het vouwgordijn bestemd is. Je kunt ze dan gemakkelijk uit elkaar houden.
€ 0,00
OF