Retourneren

Wat als het product niet naar wens is?

Wij doen ons uiterste best om een perfect product voor u te maken. Als het niet naar wens is, neem dan altijd eerst contact met ons op. Onderstaand vindt u veelgestelde vragen over retour sturen.

Kan ik een maatwerk product retourneren?

Maatwerk retourneren

Omdat uw raamdecoratie speciaal voor u op maat is gemaakt, is het herroepingsrecht niet van toepassing. U kunt dus niet zomaar retour sturen of ruilen. Mocht er schade zijn ontstaan tijdens fabricage of transport, dan wordt dit indien mogelijk gratis hersteld of vervangen.

Hoe moet ik een retour verpakken?

Retour verpakken

Tijdens transport kan er van alles misgaan. Het juist verpakken is daarom essentieel.  Het is belangrijk dat uw eigendom degelijk is verpakt.

Zorg dat de ketting altijd bijeengebonden achter het rolgordijn hangt. Het lipje van het kettinghuis bij rolgordijnen steekt meestal uit. Bescherm het.
Let er op dat er geen onderdelen tegen het stof of cassette drukken om deuken te voorkomen.
Wij adviseren om de verpakkingskoker en noppenfolie niet direct weg te gooien en deze weer te gebruiken om het weer goed te verpakken.
Heeft u geen koker meer, dan kunt u deze het best verkrijgen bij een tapijtzaak. Tegen kostprijs kunnen wij u ook een koker toezenden.

Ik heb een verkeerd product geleverd gekregen. Wat moet ik doen?

Verkeerde levering

Wij werken met de grootste zorg aan uw bestelling. Mocht u per abuis toch een verkeerd product hebben ontvangen, neem dan zo snel contact met ons op.