Transparant

Transparante Rolgordijnen

Met transparante rolgordijnen van HEWO ® maak je het licht diffuus en creëer je een heldere kamer. Een wit transparant rolgordijn laat veel licht door. Bij een lichte stof zal de kleurtoon in huis nauwelijks veranderen. Met een kleur verandert deze wel. Let hier op bij uw keuze. Overdag kunt u door de transparante stof nauwelijks naar binnen kijken. De transparante gordijnen werken hetzelfde als een vitrage. De stof is geschikt voor elke ruimte in huis zoals woonkamer, badkamer, keuken en slaapkamer. De montage steunen die we leveren, zorgen voor een vlotte en eenvoudige montage van de rolgordijnen. Raamdecoraties.nl heeft een ruim goedkoop rolgordijn assortiment van uitzonderlijke kwaliteit. Zo vind je altijd wel de stof die bij je past. Door directe levering uit de fabriek betaal je nooit te veel. Zie onze facebook pagina voor klant beoordelingen en voor mooie rolgordijn foto’s.

Rolgordijn elektrisch met motor

Ervaar het gemak van domotica (automatisering ) in huis. Bepaal zelf in hoeverre je je rolgordijn elektrisch wilt bedienen. Je kunt enkel werken met een afstandsbediening, maar er is ook een smart box waarmee je het rolgordijn timer gestuurd kunt maken en via smartphone kunt bedienen. De motor is leverbaar als batterijmotor ( zonder kabels) en op 230V zodat je nooit op hoeft te laden. Ons systeem is compatible met meerdere domotica systemen waaronder KlikAan KlikUit, Homewizzard, enz.

A Merk kwaliteit

Onze rolgordijnen van het merk Hewo ® zijn van de beste kwaliteit. Onze rolgordijn prijzen hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding. Bij ons koop je een rolgordijn direct af fabriek waardoor de prijs tot 70% goedkoper kan zijn. Beoordeel eens onze stoffen en vraag gratis kleurstalen aan. Bekijk de afwerking en onderdelen. Bij raamdecoraties.nl slaag je altijd.

Duidelijke meet en montage instructie

Met onze handige meetinstructies online, wordt het eenvoudig om rolgordijnen via onze website te bestellen. Onze binnenhuis adviseurs helpen je graag verder met al je vragen. Met 30 jaar ervaring staan we jou met raad en daad bij. De montage van rolgordijnen is heel gemakkelijk zelf te doen. Bij een rolgordijn zonder cassette schroef je de steunen vast en klik je het gordijn er in. Bij een cassette monteer je eerst de ophangbeugels verdeeld over de breedte en klik de cassette er in. Het rolgordijn hangt. Onze duidelijke montage instructie laat dit stap voor stap zien.

Gratis verzending en snel geleverd

Buiten de seizoenen bedraagt de gemiddelde levertijd voor raamdecoratie tussen 5 en 15 werkdagen. Als je een rolgordijn bestelt, ontvang je eerst een orderbevestiging met alle gordijnen en specificaties. Nadat je een gereed melding van ons hebt ontvangen kan zelf de afleverdag aangeven worden. Zó weet je altijd wanneer er geleverd wordt. Bijna alle bestellingen worden tussen 5 en 8 werkdagen geleverd.

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)