Semitransparant

Semi transparante rolgordijnen

Een semi-transparant rolgordijn van HEWO® regelt het licht en privacy. Het houdt de zon buiten zonder dat het binnen donker wordt. ( donkere kleuren uitgezonderd). Bovendien zorgen semi transparante rolgordijnen voor veel sfeer en een goede akoestiek in huis. 

De semi transparante rolgordijnen zijn op maat leverbaar met of zonder een cassette en maar liefst tot 300 cm breed. Je kunt ze eenvoudig voor het raam monteren. Een Semi transparant rolgordijn regelt zon, inkijk en lichtinval. Let er echter op dat naarmate de kleur donkerder wordt er minder licht door schijnt. In de collectie van Raamdecoraties.nl vind je een groot gamma aan stoffen en kleuren van hoge kwaliteit en toch goedkoop. Omdat we als fabrikant alles in huis hebben om snel een hoogwaardig rolgordijn op maat te maken wordt dit snel geleverd en heb je 5 jaar garantie op je rolgordijn.

 

Werking semi transparante rolgordijnen

Semi transparante rolgordijnen zorgen voor privacy. Je hebt dus geen inkijk door het stof. Het rolgordijnstof bestaat uit geweven textiel dat gestijfd is. Hierdoor zijn lichte kleuren licht doorlatend maar hebben ze geen inkijk. Een semi transparant rolgordijn houdt hierdoor goed de zon buiten en zorgt voor een goede isolatie in zomer en winter. 

Als je op zoek bent naar rolgordijnen die méér of minder licht doorlaten, kijk dan eens naar onze transparante of verduisterende rolgordijnen. Een transparante stof is licht doorlatend en daardoor bij uitstek geschikt voor woonkamer, keuken of kantoor als er veel licht binnen nodig is. Verduisterende rolgordijnen zijn geschikter voor de slaapkamer omdat het stof zelf geen licht door laat.

Rolgordijnen van de beste kwaliteit
Onze rolgordijnen van Hewo® zijn gemaakt van de beste materialen. Bekijk de foto’s op onze site en facebook om een goed beeld te krijgen van ons mooi assortiment.

Foto-tabel  Lijst 

6 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

6 artikel(en)