Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat

Hier vind je maatwerk rolgordijnen tegen de laagste prijs en beste kwaliteit. Maak je keuze tussen een gewoon rolgordijn op maat zonder cassette, of kies voor luxe afwerking met een ronde of rechthoekige cassette. Bijna alle rolgordijnen zijn tot maximaal 300 cm breed en 300 cm hoog op maat te bestellen, met uitzondering van enkele speciale rolgordijnstoffen.

Kwaliteit en uitstraling

Onze rolgordijnen van het merk HEWO ® zijn van de beste kwaliteit. Onze rolgordijn prijzen hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding. Bij ons koop je een rolgordijn direct af fabriek waardoor de prijs tot 70% goedkoper kan zijn. Beoordeel eens onze stoffen en vraag gratis kleurstalen aan. Bekijk de afwerking en onderdelen. Bij raamdecoraties.nl slaag je altijd.

Onderlatten

HEWO biedt een uitgebreid assortiment aan onderlatten. Onlangs zijn daar nog eens de "design "types" aan toegevoegd. Onze onderlatten zijn extra zwaar waardoor het gordijn altijd strak hangt. Omdat je het duo gordijn zelf kunt samenstellen ontstaat een uniek en mooi produkt dat zorgt voor een prettige sfeer in elke woonomgeving.

Rolgordijn elektrisch met motor

Ervaar het gemak van domotica (automatisering in huis) in huis. Bepaal zelf in hoeverre je je rolgordijn elektrisch wilt bedienen. Je kunt enkel werken met een afstandsbediening, maar er is ook een smart box waarmee je het rolgordijn timer gestuurd kunt maken en via smartphone kunt bedienen. De motor is leverbaar als batterijmotor ( zonder kabels) en op 230V zodat je nooit op hoeft te laden. Ons systeem is compatible met meerdere domotica systeemen waaronder KlikAan KlikUit, Homewizzard, enz.

Duidelijke meet en montage instructie

Met onze handige meetinstructies online, wordt het eenvoudig om rolgordijnen via onze website te bestellen. Onze binnenhuis adviseurs helpen u graag verder met al uw vragen. Met 30 jaar ervaring staan we u met raad en daad bij. De montage van rolgordijnen is heel gemakkelijk zelf te doen. Bij een rolgordijn zonder cassette schroeft u de steunen vast en klikt u het gordijn er in. Bij een cassette monteert u eerste de ophangbeugels verdeeld over de breedte en klikt u de cassette er in. Het rolgordijn hangt. Onze duidelijke montage instructie laat dit stap voor stap zien.

Gratis verzending en snel geleverd

Buiten de seizoenen bedraagt de gemiddelde levertijd voor raamdecoratie tussen 5 en 15 werkdagen. Als u een rolgordijn bestelt, ontvangt u eerst een orderbevestiging met alle gordijnen en specificaties. Nadat u een gereed melding van ons heeft ontvangen kunt u zelf de aflever dag aangeven. Zó weet u altijd wanneer er geleverd wordt. Bijna alle bestellingen worden tussen 5 en 8 werkdagen geleverd.

Transparant

Transparant

Met transparante rolgordijnen van Hewo ® maak je het licht diffuus en creëer je een heldere kamer.

Semitransparant

Semitransparant

Een semi-transparant rolgordijn van Hewo® regelt het licht en privacy. Het houdt de zon buiten zonder dat het binnen donker wordt.

Verduisterend

Verduisterend

Een verduisterend rolgordijn van Hewo® voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Screen

Screen

Een screen rolgordijn van Hewo® heeft een moderne en strakke uitstraling