Duo rolgordijnen

Wat is een duo rolgordijn

HEWO® duorolgordijnen bestaan uit twee stoflagen met horizontale transparante en dichte banen, hangend als lus zodat je ze tijdens oprollen of afrollen over elkaar kunt bewegen. Bepaal met een duo rolgordijn zelf je licht en zon inval of sfeer in de kamer. Kies voor privacy in de avond. Met deze raamdecoratie is dat allemaal mogelijk.

Kwaliteit en uitstraling

Een HEWO® duo rolgordijn heeft een zeer bijzondere uitstraling. De stof is mooi verwerkt in een luxe cassette en wij bieden als enige in Nederland de mogelijkheid om te kiezen uit het grootste assortiment stoffen en cassettes. Aan de onderzijde is het duorolgordijn afgewerkt met een verzwaarde onderlat naar keuze. Hierdoor hangt het rolgordijn altijd mooi strak.

Onderlatten duorolgordijnen

Onderlatten

HEWO biedt een uitgebreid assortiment aan onderlatten. Onlangs zijn daar nog eens de "design "types" aan toegevoegd. Onze onderlatten zijn extra zwaar waardoor het gordijn altijd strak hangt. Omdat je het duo gordijn zelf kunt samenstellen ontstaat een uniek en mooi produkt dat zorgt voor een prettige sfeer in elke woonomgeving.

Ons assortiment

Jaren van innovatie hebben onze collectie vorm gegeven. Ons assortiment duo rolgordijnen bevat ca 170 stoffen welke we als fabrikant tot 280 cm breed en tot 300 cm hoog voor je op maat kunnen maken. Nergens vind je zoveel mogelijkheden om het duo rolgordijn aan jouw interieur aan te passen. Bekijk eens de cassettes en de rand afwerking. Met zoveel opties ontwerp je als het ware zelf je raamdecoratie.

Wij bieden 170 stoffen voor duorolgordijnen - roljaloezieën tot 70% voordeliger in drie online collecties. Onze duo rolgordijnen zijn voorzien van onze luxe hoogwaardige cassettes in rond of vierkant, leverbaar in vele kleuren met bestelmogelijkheden tussen wit en mat metaal tot geborsteld en zes modellen onderlat. Onze industrieel vorm gegeven ronde of rechthoekige cassettes passen perfect in de trend voor 2018. Kies uit diverse ketting kleuren of elektrische bediening, laat een patroon doorlopen of kies voor en perfecte sluiting, het sluitpunt.


Op maat


Het Duo Rolgordijn stel je bij ons zelf op maat naar je eigen idee en smaak samen. Binnen enkele klikken zie je dat design niet duur hoeft te zijn. Bij ons bestel je direct af fabriek een duo rolgordijn op maat samen, passend in elk interieur.

Standaard

Standaard

De standaaard serie is verkrijgbaar in meerdere baanbreedtes van 7 tot 40cm.

Verduisterend

Verduisterend

Een verduisterend duo rolgordijn bestaat uit doorzichtige en verduisterende banen, geschikt voor gebruik in o.a. de slaapkamer.

Fijne structuur

Fijne structuur

Chique duo rolgordijn met mooie fijn geweven uni banen van ca 8 cm en transparante banen in voile.

Linnen structuur

Linnen structuur

Bij dit duo rolgordijn komt het doek robuuster over. Het stof van deze roljaloezieën bevat minder lijm, iets gemakkelijker in onderhoud.

Plissé

Plissé

Plissé rolgordijnen bevatten plooitjes op de dichte banen van het duo rolgordijn. Heeft diepte en dempt het geluid beter. Warme uitstraling!!