Raambekleding

Inspiratie opdoen

‘Een foto zegt meer dan duizend woorden’ is een veelgehoorde uitspraak. Dat geldt zeker ook voor het uitzoeken van raambekleding. Er zijn zoveel mogelijkheden, opties en kleuren dat je vaak de raamdecoratie ‘moet zien’ om de juiste keuze te kunnen maken. Een foto van een raambekleding in een echte omgeving van een woon-, slaapkamer of ander vertrek kan hier enorm bij helpen. Iedere ruimte stelt zijn eigen eisen aan de raambekleding. In woonkamers en leefruimtes wordt veel waarde gehecht aan sfeer en design. Raamdecoratie in badkamers en keukens moet vuil- en vochtbestendig zijn en raamdecoratie in slaapkamers moet bij voorkeur verduisterend zijn. Twijfel je toch nog aan de kleur of de stof? Vraag dan gratis via elke productpagina kleurstalen aan.

Raambekleding, zelf online samenstellen én op maat gemaakt! Direct vanaf de HEWO fabriek in Weert.

Wanneer je toe bent aan iets nieuws voor je raam, kun je bij HEWO het laatste nieuws op het gebied van raambekleding vinden, topdesign tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Onze producten worden na bestelling direct voor jouw op maat gemaakt in onze fabriek in Weert. In onze fabriek in Weert hebben we ook een eigen showroom waar je, na afspraak, op werkdagen altijd kunt komen kijken.

Zelf je raambekleding ontwerpen

Bij HEWO kun je combinaties maken van verschillende stoffen, cassettes en onderlatten. Hierdoor kun je je eigen decoratie ideeën prima verwezenlijken. Door de grote hoeveelheid aan stoffen, kleuren en designs vind je altijd de passende oplossing voor jouw interieur. Bovendien kunnen we bij HEWO voordelig leveren omdat alle raamdecoratie direct vanaf onze fabriek in Weert geleverd wordt. We tellen daarnaast ook geen meet- en montagekosten en leveren alle producten gratis bij je thuis af. 

Op onze webshop kun je snel en gemakkelijk via de online calculator de prijs voor je raambekleding berekenen voordat je bestelt. Bestellen en betalen gaat ook heel eenvoudig, snel en veilig dankzij het HEWO online keuzesysteem waarmee je snel de gewenste kleuren en opties selecteert.

Kies uit grote assortiment Rolgordijnen, Duo rolgordijnen, Paneelgordijnen, Vouwgordijnen, 3D shades, Houten en Aluminium jaloezieën.

Raambekleding op maat bestellen - voor alle ruimtes in huis

Raambekleding bestellen zonder stress, gemakkelijk vanuit je eigen huis, wanneer het jou uitkomt. HEWO levert het grootste assortiment van Nederland en België in exclusieve design stoffen waarmee je het maximale woongenot bereikt. HEWO Raamdecoratie heeft raambekleding voor alle vertrekken in huis. Zoek je een verduisterend rolgordijn voor de slaapkamer, een vochtwerend duo rolgordijn voor de badkamer of moderne houten jaloezieën voor de woonkamer? HEWO heeft het.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.