Over ons

Wie zijn wij..

Raamdecoraties.nl is onderdeel van Hewo Raamdecoratie B.V. ,  fabrikant van hoogwaardige raamdecoratie. Na de oprichting in 1983 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot de toonaangevende speler in raambekleding. Eerst als woninginrichter. Met de kennis van het opmeten en monteren kwam men vaker problemen bij raamdecoratie tegen,  waar creatief mee om moest worden gaan.  Door steeds meer producten zelf te vervaardigen is Hewo uitgegroeid tot een toonaangevend merk in Nederland en België.  Zó is ook het merk  ‘Hewo’ geboren, dat garant staat voor kwaliteit en schoonheid tegen een concurrerende prijs.

Ons aanbod.

Nu in 2018 is er een groot assortiment raambekleding die je eenvoudig online kunt bestellen.  Vindt hier de meest innoverende duo rolgordijnen, vouwgordijnen of raamdividers, allemaal unieke producten waarmee je je huis tot in de puntjes kunt inrichten.

Onze activiteiten zijn:

1. Het ontwerpen van nieuwe vormen van raamdecoratie, Hewo heeft hierop diverse patenten.

2. Online verkoop van Hewo raamdecoratie waaronder duo rolgordijnen, rolgordijnen, raamdividers, vouwgordijnen etc. 

3. Het produceren van raamdecoratie op maat.


Enthousiast werken we op elk vlak binnen onze organisatie naar dat ene ultieme doel: een tevreden klant. Als het nu gaat over verzenden, het ontwerpen en uitwerken van nieuwe raamdecoratie producten, iedereen draagt vol toewijding zijn steentje bij.

We weten dat het niet eenvoudig is om raamdecoratie via internet te bestellen. We zijn daarom altijd snel bereikbaar om u te helpen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde stof of aantal mogelijke stoffen.

Heeft u moeite met uw keuze dan adviseren wij u om gebruik te maken van onze onderstaande extra servicemogelijkheden:

1. Het bestellen van kleurstalen, een foto op het internet geeft nu eenmaal onvoldoende indruk van de kwaliteit en de kleur van het gebruikte materiaal.

2. Het brengen van een bezoek aan onze showroom in Weert. U krijgt dan advies van onze deskundige medewerkers (alleen op afspraak +31(0)495-541011) .

3. Telefonisch door contact op te nemen met ons klantenteam telefoon: +31(0)495-541011.