Gratis Verzending

Goed ingepakt en gratis geleverd!

Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo veilig mogelijk en gratis af te laten leveren. Onze bode is Transmission. Zij leveren door heel Nederland en Belgie. Als extra service bieden wij gratis levering door heel Nederland en België aan.

Wat is de levertijd?

Gemiddelde levertijden

Wij leveren uitsluitend maatwerk. Rekent u op de volgende gemiddelde levertijden
Rolgordijnen, duo rolgordijnen, Paneelgordijnen, 3D shades 10-15 werkdagen
Raamdividers, Jaloezieën en Lamellen 10-15 werkdagen
Vouwgordijnen 15-20 werkdagen

In drukke of vakantieperiodes kan dit uitlopen


Kan ik zien waar mijn bestelling is?

Track and Trace

Nadat je bestelling is verzonden ontvang je van ons een e-mail waarin de orderbevestiging staat. De order gaat vervolgens naar ons atelier waar deze wordt geproduceerd en klaargemaakt voor verzending. Zodra je bestelling uit productie is gekomen informeren wij je per e-mail en kun je zelf de afleverdag kiezen.
Met het zgn V.V.A. nummer dat je ’s morgens op de afleverdag per e-mail krijgt kun je zien hoe laat de chauffeur komt.

Kan ik mijn bestelling ook zelf afhalen?

Zelf afhalen

Na overleg met onze klantenservice kun je de bestelling ook zelf afhalen. Wij zorgen dan dat ze keurig verpakt voor je klaar staan zodat je snel met de montage aan de slag kunt.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet compleet is?

Levering incompleet

Indien je levering incompleet is neem dan direct contact op met onze klantenservice. Wij zullen ons uiterste best doen om de ontbrekende onderdelen z.s.m. na te leveren. Dit geldt ook in het geval van transportschade. Vervanging zal dan bij ons urgentie krijgen.

Hoe is mijn bestelling verpakt?

Verpakking

De verpakking van raambekleding is erg belangrijk. Na productie controleren we je bestelling en verpakken deze zorgvuldig. We verpakken de raamdecoratie eerst in noppenfolie met meerdere bufferzones. Daarna gaat je raambekleding in een stevige kartonnen koker en wordt alles verzendklaar gemaakt. Zo doen we er alles aan om transportschade te voorkomen. Heb je desondanks toch transportschade, meldt dit dan direct bij onze klantenservice.